Hvem er jeg?

 

Fotografi den 15-08-2017 kl. 12.23 #5

Velkommen!

Mit navn er Signe Buhl Andersen. Jeg er en rimelig gennemsnitlig teenager bosat i Aarhus, hvor jeg er født og opvokset. Jeg er hverken vidunderbarn eller verdenskendt forfatter (endnu), men har til gengæld en stor passion for ord og alt hvad de fører med sig, og prøver altid at udnytte denne interesse til noget produktivt.

Du kan typisk finde mig halvsovende på sofaen med min kat, hvor jeg roterer mellem henholdsvis bøgerne på min velsoignerede reol og den nyeste serie på Netflix. Jeg spiser for meget og griner for højt og har generelt alt for meget at sige – så hvorfor ikke få det ud på skrift? Så er det jo blot et plus, hvis der er nogen, der rent faktisk har lyst til at læse det.

Jeg har gået på utallige forfatterkurser, udgivet små antologier og påbegyndt mange romaner i årenes løb, som nu sidder og samler støv på min computer. Med andre ord er jeg rigtig god til at komme på idéer og påbegynde projekter, og knap så god til at færdiggøre dem. Min drøm er en dag at få udgivet en bog, og hvem ved hvad fremtiden bringer?

Her på bloggen kan du forvente nørdet litteratursnak, anmeldelser af bøger jeg har læst (måske endda også af film og musik, hvis jeg føler mig fancy), et indblik i mit overstimulerede sind og en masse andre spændende ting.

Dejligt at du har lyst til at følge med – jeg håber, du vil blive hængende!

Advertisements