De bedste bøger i 2017 + booktube?

Jeg synes knap nok man når at se sig om før et nyt år er passeret, og det var også tilfældet i denne omgang, da vi hoppede ind i 2018. For mit vedkommende var der nu ikke så meget hopning involveret – men det er nok også sagen ligemeget 🙂
Faktum er at det foregående år har været utrolig givende for den lille bognørd, der ligger begravet i mig. Ikke nok med at jeg fik læst en hel masse; jeg fik ovenikøbet startet en bogblog og har i den sammenhæng fået nye venner og bekendtskaber på tværs af landet. Desuden er jeg ved at revne med ren og skær motivation til at komme ordentligt igang med mit eget skriveprojekt (more on that later ;-)). Så tusind tak til alle jer der læser med, ligegyldigt om I først lige er stødt på mig eller har fulgt med fra starten.
Jeg kan næsten ikke vente med at finde ud af, hvad 2018 har at byde på af spændende ting!

Apropos spændende ting… jeg har taget en lille chance med bloggen, som jeg håber at I vil tage godt imod. Personligt elsker jeg nemlig at følge de såkaldte bogtubere/booktubere, som nærmest har deres eget lille fællesskab på YouTube, hvor de blandt andet anmelder og hauler bøger via video, og det kunne jeg rigtig godt tænke mig selv at bidrage til. Faktisk har jeg i forvejen en youtube kanal, hvor jeg udelukkende poster sangcovers. Er I interesserede i den, kan I tjekke den ud her.

Jeg fandt booktubekanalen Sofies Bogverden for nylig, og var vild med Sofies skønne væsen (og ikke mindst hendes FANTASTISKE bogreol) fra første video! Jeg elsker at se hende, og de andre bogtubere, fortælle om de bøger de har læst gennem små bite-sized videoer, så hvis I ikke selv har tjekket booktube community’et ud endnu, kan jeg klart anbefale det.
Sofie har faktisk lavet en hel video hvor hun snakker om de danske booktubers, hun selv følger (som I kan se her), og den er også rigtig hjælpsom.

Såååå Signe… jeg kom egentlig kun for at høre om de bedste bøger du har læst i 2017. Hvor bliver de af?

Jo, sjovt du spørger anonyme læser!

Dem har jeg da samlet i en fancy lille video, som gerne skal sætte gang i min helt egen booktube kanal!
Jeg er ikke ligefrem nogen teknologi-prodigy, og har simpelthen ikke kunnet finde ud af at indsætte videoen her i indlægget, men hvis I klikker her bliver I sendt direkte til youtubevideoen.

Så without further ado… here you go! Håber I tager godt imod mig 🙂

 

fullsizeoutput_8ec

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s